randwerk is een collectief van ontwerpers, vormgevers, architecten, denkers, makers, kunstenaars.randwerk maakt ruimtelijke ingrepen: object, meubel, interieur, architectuur, scenografie, setontwerp, art direction, … randwerk verzamelt expertise om te delen en verdelen. Zo stellen we op maat van uw vraag een team samen.

RANDVOORWAARDEN

randwerk gaat over ruimte. En dus over grenzen. Het gevoelig manoeuvreren met randen en overgangen, met een voor- en achterkant, van podium naar coulissen. We zoeken naar zuivere grenzen om een interieur te maken, een gezelligheid zonder beperkingen. Bewust van flexibele grenzen tussen bewoners, gebruikers en functies, tussen publiek en privé.

randwerk ontwerpt en maakt ruimte om in te leven, rond te zwerven, thuis te zijn, te verblijven, ervaren en capteren. Plekken om te vertoeven, om te ontdekken en om te werken. We zoeken naar een duurzame manier van leven en beleven.In beeld en materiaal. De ruimtelijke ingreep roept niet om aandacht maar is een ervaring in evenwicht met de omgeving.


randwerk betekent ‘op de rand geschreven’, zonder profileringsdrang. 
randwerk
is een collectief. We investeren om te reageren op een collectieve nood. Meerstemmigheid versterkt het individu en het project. We geloven in een pluralistische toekomst.
randwerk is een plek voor samenwerkingen.
randwerk brengt de juiste mensen samen om breder te denken en te maken.

randwerk ︎ hello@randwerk.org ︎+32 475 57 44 43

under construction ⚠️️