randwerk is  Fien Rebry, Jelle Rebry, Anna Roose, Alice Sanders, Caro Van den hole.Ons collectief is nog nieuw, maar we bouwden reeds lang onze ervaring op. Als (oud)-medewerkers van architectenbureau's zoals architecten de vylder vinck taillieu, L.U.S.T. architecten, Marie-José Van Hee architecten, en door werk in onze eigen praktijken leerden we het vak. We hebben ervaring met projecten van verschillende schalen.
Onze expertise reikt verder naar andere ontwerpdisciplines zoals meubelontwerp, textielontwerp, productontwerp, setontwerp, installaties en tentoonstellingscenografie met opdrachten voor stad Gent, MAS, C-mine, Design museum Gent, Unizo,... Naast de creatieve praktijk wordt ons team versterkt door praktijkdocenten in het vakgebied interieurontwerp van LUCA school of arts.

randwerk verzamelt een brede waaier aan expertise om te delen en verdelen. Zo stellen we op maat van uw vraag een gepast team samen.  We brengen de juiste mensen samen om breder te denken en te maken waardoor we elk project in zijn totaliteit kunnen bekijken met onmiddellijk oog voor detail.

We delen onze expertise voor elk project met elkaar en fungeren als kritisch klankbord. Wij geloven dat meerstemmigheid het individu en het project versterkt. 

randwerk ︎ hello@randwerk.org ︎+32 475 57 44 43

under construction ⚠️️